Een behandeling in de trimsalon

Honden trimmen; het kan bij ’t HondenHuukske Uden! Ik zorg ervoor dat jouw hond weer verzorgd de trimsalon verlaat. Wat sommigen misschien niet weten, is wat een behandeling bij een trimster eigenlijk inhoudt. Wil jij je hond laten trimmen? Dan kun je het volgende verwachten voor jouw hond:

Alle honden worden standaard:
- gecontroleerd op vieze oren ogen tanden
- nagels geknipt indien nodig
- geborsteld
- gewassen (behalve plukhonden o.a. ruwharige teckel)
- anaalklieren geleegd in overleg
- indien nodig oren en gebitsreiniging voor zover mogelijk

Niet iedere behandeling bij een trimsalon is hetzelfde. Per hond kan de behandeling verschillen. Het volgende zal alleen bij enkele hondenrassen nodig zijn of verzorgd worden:
- Knippen of scheren (dit gebeurt bij onder andere de Boomer, de poedel etc.)
- Plukken (dit gebeurt bij onder andere de ruwharige teckel, de Cairn Terrier etc.)
- Ontwollen (dit gebeurt onder andere bij de Berner Sennenhond, de Golden Retriever etc.)
- Ontklitten (dit gebeurt onder andere bij de Bearded Collie en Schapendoes)

Ontvlooien en ontklitten
Wanneer er tijdens de behandeling ook ontvlooien aan te pas dient te komen, zal er een bedrag van €20,- extra verrekend worden. Voor het ontklitten geldt dat er een bedrag van €10,- per half uur extra werk in rekening wordt gebracht. Alles gebeurt in overleg met jou als baasje en de diensten worden te allen tijde gebaseerd op het type hond. Hierin zal ik jou ook in alle gevallen van een professioneel en gedegen advies voorzien, zodat jouw hond alleen de beste behandeling krijgt en jij goed weet wat er van de behandeling verwacht kan worden. Alle diensten die ik verleen worden op de meest diervriendelijk mogelijke wijze uitgevoerd. Wil jij graag een afspraak maken voor jouw hond? Neem dan zeker contact met mij op! Je zal binnen